A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 239

Campionat

Campionat

Primul campionat sms mini fotbal va incepe pe 19 ianuarie 2012 cu faza eliminatorie.

Toti jucatorii care participa la faza eliminatorie primesc garant premii: coduri valorice de reincarcare de 4 Euro si continut exclusiv pentru telefonul mobil.
Jucatorii echipei castigatoare a SuperLigii vor primi cate 100 Euro, jucatorii echipei clasate pe locul 2 in SuperLiga vor primi cate un aparat foto digital Samsung.
Jucatorii echipei care castiga Liga vor primi cate un DVD player LG, iar jucatorii echipei clasate pe locul 2 in Liga vor primi cate un MP3 player.

Inscrie-te acum!

Detalii primul campionat

Inscrierile in campionat se primesc pana pe 15 ianuarie 2012. Derularea campionatului presupune un numar de minim 48 echipe complete inscrise in joc. In cazul in care nu sunt 48 de echipe complete la finalul perioadei de inscriere, organizatorii vor repartiza din jucatorii activi si fara echipa in echipele incomplete in vederea completarii acestora.

Campionatul SMSMiniFotbal se va desfășura în două faze. Prima fază presupune jucarea unor jocuri preliminare prin care fiecare echipă se va califica în liga corespunzătoare fazei superioare. Echipele sunt împărțite în grupe de câte șase în mod aleator, fiecare echipă urmând să joace cu toate celelalte echipe din grupă. Ritmul va fi de un meci pe zi, timp de 5 zile consecutive. La finalul fazei preliminare, primele 3 echipe din fiecare grupă se califică în SuperLiga SMSMiniFotbal, iar ultimele 3 echipe se califică în Liga SMSMiniFotbal.

Echipele calificate în SuperLigă vor fi alocate în grupe de câte șase, primele echipe calificându-se în etapa semifinală, iar echipele clasate pe locurile următoare vor participa în faza eliminatorie din Ligă. Câștigătoarele grupelor din etapa semifinală se vor califica în grupa finală unde vor juca meciuri în vederea stabilirii clasamentului final.

Echipele calificate în Ligă vor fi alocate în grupe de câte șase, primele echipe calificându-se în faza eliminatorie. Faza eliminatorie presupune disputarea de jocuri decisive, câștigătoarele întâlnindu-se în etapa următoare, până la disputarea finalei Ligii, inclusiv. În faza eliminatorie în cazul în care partida se termină la egalitate echipele vor disputa o nouă partidă. Dacă și această nouă partidă se termină la egalitate câștigătoarea va fi desemnată prin tragere la sorți.

Clasamentele din grupe se vor realiza ținând cont de următoarele criterii: număr de puncte, diferența dintre goluri marcate și goluri primite, număr total de goluri marcate. În cazul în care 2 echipe se află la egalitate conform celor 3 criterii clasamentul final se va stabili prin tragere la sorți. Pentru fiecare victorie se acordă 3 puncte și pentru fiecare meci egal se acordă un punct.

Pentru participarea la Campionat o echipă trebuie să fie completă (3 jucători de câmp și un portar). Înscrierea în Campionat se face automat pentru toate echipele complete. În cazul în care pe parcursul Campionatului o echipă rămâne fără jucători aceasta poate recruta noi jucători cu mențiunea că un jucător care părăsește o echipă pe parcursul Campionatului nu mai poate juca pentru altă echipă. Echipele care nu aliniază minim 3 jucători vor pierde meciul automat cu 3-0. Programul campionatului va fi făcut public pe www.smsfotbal.ro

Regulamentul campionatului SMSMiniFotbal