A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 239

Termeni folosire

Termeni si conditii

Art. 1 Aplicabilitate si acord

1.1 Termenii şi Conditiile generale expuse in continuare se aplica la folosirea site-ului www.smsfotbal.ro (“site-ul”) si la toate tranzacţiile din cadrul serviciilor digitale oferite de Voxline Communication SRL prin reteaua furnizorilor de telefonie mobila (“Operator”) la care utilizatorul final este abonat sau are un cont preplatit, si prin reteaua furnizorilor de servicii de acces date (fixe sau mobile) indiferent daca aceste servicii sunt sau nu descrise in detaliu . Serviciile digitale oferite de Voxline pot include mesaje text, fişiere de sunet si/sau imagine in cadrul serviciului SMSMinifotbal, furnizate prin reţeaua Operatorului prin Serviciul de Mesaje Scurte („SMS”) si prin serviciile de acces date oferite de catre terti.

1.2 Prin accesarea www.smsfotbal.ro si a serviciului SMSMiniFotbal utilizatorii confirma ca au citit si sunt de acord cu termenii si conditiile aferente din aceasta pagina. Acesti termeni si conditii se aplica tuturor vizitatorilor site-ului www.smsfotbal.ro si tuturor utilizatorilor serviciului SMSMinifotbal. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii va rugam sa nu accesati www.smsfotbal.ro si sa nu folositi serviciul SMSMinifotbal.

Art. 2 Inregistrarea pe site

2.1 Fiecare utilizator isi poate activa un singur cont pe site si garanteaza ca va furniza informatii corecte despre profilul sau. Validarea accesului la cont se va face printr-o parola pe care utilizatorul o va primi prin sms. Avem dreptul sa suspendam sau sa restrictionam orice cont creat in orice situatie, inclusiv in cazul in care utilizatorii nu au respectat termenii si conditiile de utilizare.

2.2 Se interzice inscrierea folosind adresa de email si/sau numar de telefon apartinand altor persoane fara acordul titularului adresei de email si a numarului de telefon. Ne rezervam dreptul sa limitam folosirea unor nume de utilizatori sau alte nume fictive din joc precum si sa modificam nume de utilizatori sau alte nume fictive din joc. In cazul modificarii numelui de utilizator vom trimite o notificare la adresa de email cu care acesta s-a inregistrat.

2.3 Utilizatorii sunt singurii responsabili de actiunile pe care le fac pe site si in cadrul serviciului SMSMiniFotbal. Acestia vor lua toate masurile necesare pentru a nu permite accesul altor persoane la contul creat. In cazul in care utilizatorii identifica un acces neautorizat la contul lor se obliga sa notifice imediat organizatorii. Organizatorii nu sunt responsabili de nici un fel de pierderi reclamate de utilizatori daca acestia nu au respectat conditiile din articolul 2.

2.4 Pariticipantii minori confirma ca au acceptul reprezentantului legal pentru folosirea site-ului si a serviciului SMSMiniFotbal. Varsta minima de folosire a serviciului SMSMiniFotbal este de 14 ani.

Art. 3 Utilizarea site-ului si a serviciului SMSMiniFotbal

3.1 Utilizatorii pot folosi site-ul sau serviciul SMSMinifotbal in interes personal si necomercial. Serviciul SMSMiniFotbal poate fi activat doar prin trimiterea unui mesaj SMS la numarul de telefon asociat unui jucator inregistrat conform instructiunilor.

3.2 Costurile pentru accesare si folosirea site-ului sau utilizarea serviciului SMSMiniFotbal vor fi suportate de utilizator. Mesajele SMS trimise de utilizatori vor fi taxate la tariful normal practicat de Operator, mesajele SMS de raspuns primite de utilizator sunt gratuite, iar mesajele SMS de alertare cu informatii precum, dar nelimitat la: programarea unui meci, inceperea unui meci, incheierea primei reprize, incheierea partidei, inscrierea unui gol sau in vederea efectuarii unei actiuni de joc vor fi taxate la tariful de 0,15 Euro + TVA pe SMS.

3.3 Jocul SMSMiniFotbal se deruleaza in scop de amuzament. Pentru a participa la joc, jucatorii care au un cont trebuie sa se inscrie intr-o echipa si sa aiba contul activat conform instructiunilor din joc. Jucatorii pot juca meciuri de fotbal amicale prin acordul stabilit intre doua echipe, sau oficiale, conform calendarului oficial aplicabil echipelor inscrise in campionatul oficial.

3.4 Organizatorii nu detin controlul asupra continutului introdus de utilizatori in joc (nume de jucatori, suporteri, echipe) si a mesajelor schimbate intre jucatori prin interfata de mesagerie interna a site-ului. Utilizatorii sunt singurii responsabili cu privire la denumirele de jucatori/suporteri/echipe si mesaje primite. Organizatorii isi rezerva dreptul de a suspenda conturi in urma unor reclamatii cu privire la denumirile de jucatori/suporteri/echipe sau mesaje trimise de utilizatori. Pentru orice fel de continut pe care utilizatorii doresc sa il reclame se va utiliza adresa de contact de pe site.

3.5 Accesul la site si la serviciul SMSMiniFotbal este furnizat in conditii limitate de timp si asa cum au fost definite de organizatori. Organizatorii nu sunt raspunzatori de imposibilitatea utilizatorilor de a folosi site-ul sau serviciul SMSMiniFotbal indiferent de conditii (probleme cu furnizori acces date, probleme cu retelele operatorilor, problemele cu echipamentele folosite de utilizatori sau orice alte probleme de natura tehnica)

3.6 Organizatorii isi rezerva dreptul de a urmari activitatea utilizatorilor si de a interveni atunci cand considera necesar pentru buna furnizarea a serviciilor site-ului si a SMSMiniFotbal.

Art. 4 Limitari de utilizare

4.1 Utilizatorii nu vor incerca sa modifice sau sa adapteze site-ul in parte sau total si nici serviciul SMSMiniFotbal

4.2 Utilizatorii nu vor folosi nici un fel sisteme automate de accesare a site-ului sau a serviciului SMSMiniFotbal de exemplu roboti, solutii M2M.

4.3 Utilizatorii nu vor colecta nici un fel de informatii despre ceilalti utilizatori exceptand pentru schimbul de mesaje pe site.

4.4 Utilizatorii nu au voie sa creeze conturi fictive sau sa depaseasca limitarea de un cont/utilizator.

4.5 Utilizatorii nu vor incerca atacuri informatice sub orice forma asupra site-ului si/sau a serviciului SMSMiniFotbal, inclusiv actiuni de incarcare a capacitatii de procesare a echipamentelor Organizatorului.

4.6 Utilizatorii nu vor folosi site-ul in scopuri de marketing sau de promovare, indiferent de natura.

4.7 Utilizatorii nu vor incerca sa se substituie altor persoane sau utilizatori

4.8 Serviciul SMSMiniFotbal este disponibil doar utilizatorilor Operatorilor cu care Organizatorii au incheiat contracte in acest sens.

Art. 5 Proprietatea intelectuala

5.1 Toate drepturile de brevet , autor , marca , desene , model si/sau alte drepturi de proprietate (intelectuala) , Site-ul si serviciul SMSMiniFotbal aparţin organizatorului sau partenerilor acestuia .

5.2 Organizatorul acordă utilizatorilor finali dreptul limitat , neexclusiv , netransferabil si revocabil pentru utilizarea serviciului SMSMiniFotbal si al site-ului.

5.3 Cu exceptia unei declaratii in mod expres a Organizatorului, utilizatorului final i se interzic in mod expres reproducerea , modificarea , inchirierea , concesionarea , imprumutarea , transmiterea , duplicarea , executarea, transferarea, distribuirea, vanzarea, crearea unor produse derivate sau utilizarea site-ului si/sau a serviciului SMSMiniFotbal, in intregime sau partial , in orice alt fel decat in modurile si cu scopurile consimtite in mod expres in scris, de catre Organizator.

5.4 Utilizatorul final se obliga sa exonereze de raspundere Organizatorii şi angajatii, furnizorii acestora, ca si orice furnizor tert de informatii şi accepta raspunderea proprie fata de Organizatori, furnizorii acestora, ca si fata de orice furnizor tert de informatii , pentru consecintele incalcarii drepturilor de proprietate intelectuala ale Organizatorilor sau ale unor terte parti, violarii Termenilor şi Conditiilor ce reies din utilizarea neautorizata a serviciului SMSMiniFotbal sau din comportamentul neautorizat pe Site.

Art. 6 Suspendare si Modificare

6.1 Utilizatorii accepta dreptul Organizatorilor de a suspenda accesul la contul creat pe site sau la site/serviciul SMSMiniFotbal indiferent de cauza. Suspendarea poate fi partiala sau totala.

6.2 Utilizatorii accepta dreptul Organizatorilor de a modifica conditiile de acces la site si/sau la serviciul SMSMiniFotbal atat din punct de vedere tehnic, cat si al tarifelor practicate. Orice modificare va fi adusa la cunostinta utilizatorilor in mod public prin afisarea informatiilor pe site.

6.3 Organizatorii pot introduce concursuri promotionale cu premii pentru a stimula participarea activa pe site si in cadrul serviciului SMSMiniFotbal. Fiecare concurs va avea un regulament de desfasurare care va fi pus la dispozitia publicului pe site.

Art. 7 Raspundere

7.1 Utilizarea Serviciului SMSMiniFotbal si/sau a Site-ului se vor face pe propria raspundere a utilizatorului final . Utilizatorul final trebuie sa aiba la dispozitie un telefon mobil , hardware sau alte echipamente si software compatibile si sa se asigure ca acestea sunt in stare de functionare si adecvate serviciului SMSMiniFotbal. Organizatorii nu pot garanta ca site-ul si/sau serviciul SMSMiniFotbal sunt conforme cerintelor utilizatorului final, nici ca descarcarea, primirea si/sau vizualizarea Serviciului SMSMiniFotbal si/sau a site-ului vor fi lipsite de intreruperi sau erori.

7.2 Utilizatorul final recunoaste ca serviciile de telecomunicatii in retele mobile , precum serviciul SMSMiniFotbal, depind de abilitatea de a stabili si/sau mentine o conexiune , ca aceasta conexiune poate sa nu fie echivalentă sau suficientă în orice loc sau moment si ca serviciul SMSMiniFotbal poate fi influentat in mod negativ sau temporar indisponibil , datorita daranjamentelor cauzate de factori fizici (tuneluri, munti, cladiri, etc.) sau de modificari sau lucrari de intretinere la retealele Operatorilor.

7.3 Daca in orice moment utilizatorul este incapabil de a utiliza neintrerupt Serviciul SMSMiniFotbal, in nicio circumstanta acesta nu va avea dreptul la o reducere de costuri pentru Serviciul SMSMiniFotbal sau la restituirea platilor facute anterior.

7.4 Orice utilizare a serviciului SMSMiniFotbal se face la discretia şi pe propria raspundere a utilizatorului final si in nicio circumstanta Organizatorii nu vor fi trasi la raspundere pentru daune de orice fel, inclusiv, dar fara a se limita la , infectarea , contaminarea sau pierderea de date sau daune ale hardware-ului si/sau software-ului utilizatorului final , ce ar rezulta din accesarea Site-ului sau utilizarea serviciului SMSMiniFotbal , inclusiv hardware-ul si sofware-ul necesare pentru conectarea la site si la serviciul SMSMiniFotbal . Este responsabilitatea utilizatorului final sa ia masurile necesare pentru evitarea posibilelor daune de asemenea natura.

7.5 In situatia in care, pentru orice motiv, Organizatorii sunt trasi la raspundere pentru compensarea utilizatorului final pentru daune de orice fel, directe sau pe cale de consecinta, o asemenea compensatie sub nicio forma nu va depasi valoarea facturii pentru Serviciul SMSMiniFotbal, platita de utilizatorul final pentru pretinsa dauna.

7.6 Conţinutul Site-ului precum si a serviciului SMSMiniFotbal a fost redactat cu cea mai mare grija . Cu toate acestea, Organizatorii nu pot oferi nicio garantie cu privire la natura, acuratetea sau continutul acestor informatii . Organizatorii nu vor fi trasi la raspundere pentru niciun fel de erori, omisiuni , incorectitudini , neinţelegeri , intarzieri sau ordine sau notificari ilizibile datorate utilizarii internetului , sau punctului de informare aplicabil.

Art. 8 Prelucrarea datelor

8.1 Pentru a furniza Serviciile oferite prin intermediul site-ului si a SMSMiniFotbal utilizatorilor finali, Organizatorii aduna si prelucreaza anumite date cu caracter personal si de trafic ale utilizatorilor.

8.2 Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Organizatorii vor administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dumneavoastra va fi urmata de stergerea contului dumneavoastra din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciile oferite de Organizatori.

8.3 Prin transmiterea datelor personale conferiti Organizatorilor dreptul de a folosi numarul de telefon mobil si adresa e-mail a utilizatorilor finali in scopuri promotionale legate de site si de serviciul SMSMiniFotbal.

Art. 9 Organizatori

9.1 Organizatorii jocului derulat prin intermediul site-ului si a serviciului SMSMiniFotbal sunt Voxline Communication SRL, cu sediul in Bucuresti, str. Gheorghe Lazar nr.2, sector 1, in baza licentei neexclusive oferita de Grapes Games in calitate de partener. Voxline este o societate inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/9092/1998, mai multe detalii gasiti pe www.voxline.ro

Art. 10 Prevederi finale

10.1 Aceşti Termeni si Conditii sunt disponibili pentru vizualizare pe www.smsfotbal.ro .

10.2 Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica prezentul document de Termeni şi Conditii. Notificarea utilizatorilor finali asupra modificarilor se va face prin afisarea pe www.smsfotbal.ro . Asemenea modificari vor fi considerate ca fiind acceptate daca utilizatorii continuă sa foloseasca site-ul sau serviciul SMSMiniFotbal dupa data la care modificarea va fi implementata.